

Εκατομμύρια απόρρητα έγγραφα θα δημοσιεύσει και πάλι το Wikileaks
Δημοσιευμένο από EKĖO στην κατηγορία ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΖΩΝΗ, Ετικέτες: ΚατασκοπίαΗ επίμαχη ιστοσελίδα Wikileaks ανακοίνωσε την Δευτέρα ότι σχεδιάζει να δημοσιεύσει άλλα περίπου 3 εκατομμύρια απόρρητα έγγραφα. Η Wikileaks έκανε την ανακοίνωση μέσω της σελίδας της στο twitter.
Όπως τόνισε η επόμενη διαρροή εγγράφων θα είναι εφτά φορές μεγαλύτερη από την τελευταία δημοσίευση 400 χιλιάδων εγγράφων για τον πόλεμο στο Ιράκ.
Η ανάρτηση στο twitter δεν περιέχει πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των εγγράφων ή τον χρόνο δημοσίευσης. Αναφέρει μόνο ότι υπήρξαν «έντονες πιέσεις σχετικά με το θέμα για μήνες».
Επίσης η ανάρτηση έχει λινκ που συνδέει τους αναγνώστες με την σελίδα δωρεών της Wikileaks.
Σε άλλη ανάρτηση στον ίδιο ιστότοπο αφήνεται να εννοηθεί ότι τα έγγραφα θα δημοσιευτούν τους «επόμενους μήνες».
VOA